Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Sir Jeremy: Off-gaming, kapitel 1

Love matters

Love matters! …Or?

Her følger feedback på de spørgsmål og gerninger Sir Jeremy foretager sig i Kingsley udenfor spillet. Nedenstående finder sted i foråret 4708 i Kingsley by og opland.

Åh skønneste Annabelle

Den unge lavadelige kavalér har mange kvaler med hvordan han skal gribe kvinden Annabelle Starrett an – og dette med god grund. Hun er en viljestærk, intelligent og smuk ung kvinde som sagtens ville kunne begå sig i Kingsley uden ægtefælle. Men er det dette hun vil? Og her opstår problematikken for Sir Jeremy. For hvem er denne Annabelle egentligt, og hvad er hendes motiver for at ville gifte sig med Jeremy (hvis nogen)?

Efter at være kommet tilbage til Kingsley indlogerer Annabelle sig på kroen The Unique Grimoire i Upper Kingsley. Foruden sine egne private gøremål, bruger Jeremy al tiden sammen med Annabelle for at lære hende at kende. Han fortæller hende om sine fremtidsplander, deres fremtidsplaner, hvordan han ønsker hun skal blive en matriark for andre kvinder, om børn og familieliv osv. Og alt dette smiler hun venligt anerkendende til. Så langt så godt…

At betale for velvære

Hvad Sir Jeremy har i Kingsley af ejendele, er følgende:

 • En “2-værelses lejlighed” i Upper Kingsley (distrikterne er endnu ikke defineret i Upper Kingsley, så hvorhenne præcist afventer vi med at aftale).
 • Adgang til 125 GP hver måned genereret af County Blackmoore som bør kunne dække rimelige leveomkostninger for lavadelige.

gemak

spisestue

Prisen som det koster at opretholde Miss Annabelle i hendes forventelige levestandard er 175 GP per måned. Dette kommer ekskl. et beløb på 50 GP per måned for at have hende indlogeret på et værelse på The Unique Grimoire i Upper Kingsley. Så til at starte med koster Miss Annabelle altså 225 GP/måned. Dette bliver således 675 GP for de 3 måneder som netop er gået og hvor foråret netop er ved at rinde ud – og dette er uden Sir Jeremys egne udgifter(!).

Ift. hvad Sir Jeremy tidligere havde af penge og frem til næste spilgang, så har han nu 150 GP tilbage i rede kontanter, og dette ekskl. ift. de ting I fandt på L’Hôpital de Corbin. Jeg (GM) forventer en rimelig forretningsplan over hvorledes Sir Jeremy forventer at kunne finansiere hans og Miss Annabelles levevilkår fremadrettet. Ikke en dybere akademisk gennemgang, blot noget mere konkret som potentiel kan generere en plausibel indtægtskilde…

Reklamer

3 comments on “Sir Jeremy: Off-gaming, kapitel 1

 1. Rasmus M
  30. april 2014

  Sir Jeremy vil forsøge at tjene penge på at pleje Blackmores interesser i Kingsley.
  Derved tjener han både hans forpligtelser som medlem af Order of the Lion og får noget kapital ind.
  Han vil forsøge at finde forretningsfolk som han kan charmere sig ind på og få procenter af de handler som han så hjælper med at etablere mellem dem og personer i Blackmore. Det burde være win/win for alle parter.
  Som nævnt er en hans konkrete forretningsideer, at finde nogle investorer som vil være med til at udnytte L’Hopital de Corbin til noget mere positivt. F.eks. ved at omdanne det til et kombineret jagt og wellness hotel, hvor adelen og andre velhavere kunne komme op. Så kunne fruerne nyde diverse behandlinger, mens mændene drager på jagt i området, inden de mødes til overdådige baller om aftenen, evt. med et erotisk/seksuelt strejf som en konkurrent/pendant til Nattens Hus i Darrow Fields og The Farm i Mudwreck Slum Distrect.
  En anden mulighed her er at kontakte dem der står bag Nattens Hus og The Farm og høre om de vil oprette en filial i Blackmore.

  Sir Jeremy vil evt. bruge en del af hans bytte fra L’Hopital til at dække udgifterne for Annabelle.
  Han vil også foreslå hende at hun flytter ind hos ham, så der ikke skal betales 50 gp for hendes indkvartering hver måned. Nu har de også kendt hinanden i 3 måneder så måske det er tid til at teste forholdet lidt yderligere.

  Sir Jeremy vil især forsøge at samarbejde med Marcin Filipovic. Han er succesfuld og har gang i mange aktiviteter. Sir Jeremy vil forsøge at skaffe Marcin nogle gode handler i Blackmore. Måske det kan give noget rabat på Annabelles husleje hvis hun ikke er klar til at bo sammen med Sir Jeremy. Måske Filipovics indenrigs båd kunne sejle nogle ture til Blackmore området eller måske han er frisk på at genopbygge et hotel hvor L’Hopital lå?

  Sir Jeremy vil være ærlig i hans forretningsdrift. Både overfor Blackmore og overfor Filipovic. Han tør simpelthen ikke forsøg at snyde nogen da han frygter for konsekvenserne. Men han vil naturligvis bruge sin charme og sin dimplomacy til at optimere hans handler for både Blackmore og ham selv.

  • Rasmus Alstrup
   30. april 2014

   1A: L’Hopital de Corbin er en del af St. Saviour’s University, og således vedbliver det. Det er altså ikke muligt sådan lige at overtage dette storslåede sted – medmindre du kan betale dig fra det (og det kan du ikke).

   1B: Det ligger dog åbenlyst i kortene at universitetet ikke har penge til at renovere stedet, og nu da de to førende forskere som drev studiet i galskaben er døde, da er interessen ligeledes kølig overfor dette afsidesliggende sted. Så hvis man kan give universitetet noget værdifuldt igen, så kunne en handel blive aktuel…

   1C: L’Hopital de Corbin kan erhverves for ca. 250.000 GP kontant, eller for 375.000 GP over 10 år.

   1D: Du har estimeret i rådførelse med en entreprenør, at det vil koste ca. 120.000 GP at ombygge L’Hopital de Corbin til et resort.

   2A: Marcin Filipovic virker interesseret i din omtale af lenet Blackmoore. Han vender tilbage til dig med budskab om, at han gerne vil sende en gruppe ingeniører og eksperter i minedrift op til lenet for at se om der kan udvindes mineraler fra bjergene der støder til lenet (opfølgning på dette til næste spilsession).

   2B: For at stadfæste et potentiel samarbejde, lader han Annabelle bo gratis på The Unique Grimoire.

   3A: Du får etableret en stærkere handelsaftale med nabolenet til Blackmoore, Cecil. Dette indbringer ekstra 4.000 GP/årligt til lenet og du modtager ekstra 50 GP pr. måned.

 2. Rasmus M
  30. april 2014

  Meget vel.

  Ad punkt 1A-D:
  Sir Jeremy har ikke mod på selv at kaste sig ud i sådan et projekt. I stedet lufter han tanken for Filipovic ved deres næste møde. Sir Jeremy mener at det må være en man af mindst Filipovic kaliber der skal investere i dette hvis det skal ske. Evt. med Sir Jeremy som med investor eller underleverandør af arbejdskraft og andre resourcer.
  Alternativt skulle baronen og andre rigmænd i lenet gå ind i projektet og dette undersøger Sir Jeremy også.

  Ad punkt 2A-B:
  Helt fint.

  Ad punkt 3:
  Annabelle’s udgifter er altså nu nede på 175 og min indtægt er oppe på 175, så nu mangler jeg “bare” at finansiere mine egne udgifter til mad, udstyr og lignende. Her satser jeg på punkt 1 og 2 og ellers må jeg bruge af skatten fra L’Hopital de Corbin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 29. april 2014 by in Forgotten Realms (kampagne).
%d bloggers like this: