Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Eustace Blackwood: Off-gaming, kapitel 1

library

One of three unique libraries at St. Saviour’s University in Kingsley

Her følger feedback på de spørgsmål og gerninger Eustace foretager sig i Kingsley udenfor spillet. Nedenstående finder sted i foråret 4708 i Kingsley by og opland.

Intellect Devouers

I scenariet En Smag af Vanvid stødte I på et uhyggeligt bæst af et monster. Dette bæst kravler ind gennem munden på sine ofte og overtager hjernens funktion (efter at have dræbt “værten”!) til at administrere kroppen med. En sofistikeret og ond body-thief om man vil. Eustace følger op på dette uhyggelige bæst, og søger viden i bibliotekerne på St. Saviour’s University. Dette foruden de dokumenter gruppen fandt på L’Hôpital de Corbin som netop er skrevet af et af disse bæster, og som better om hvordan “de” kravlede frem fra de mørke tunge bjerge efter at være “ankommet”. De fandt nogle midlertidige værtskroppe, bl.a. dyr, indtil de fik færden af L’Hôpital de Corbin som var et Eldorado af juicy hjerner som alle var anderledes og fremmede for dem. Her slog de sig ned og overtog stedet, og modnede disse hjerner med forskellige former for terapi som stedets værter i forvejen praktiserede. Her slutter de dokumenter gruppen fandt, skrevet af én af disse uhyggelige bæster.

Det Eustace finder af interessante oplysninger på bibliotekerne på St. Saviour’s University, er vage beretninger om interstellare rejser mellem stjerner i en galakse. Dette fx via sagnomspunde frememde portaler, overvældende kraftig magi eller via dødelig og omfattende blodritualer (tilbedelse af en entitet). Måden disse væsener søger at overtage værtskroppe på, sammenlignes med andre kosmiske væsener (outsiders), men samtidigt refereres til en mystisk biologisk sammensætning (aberration).

Der kommer ikke meget mere frem om Intellect Devouers, medmindre man gør et større studie ud af det.

At kende sin fortid

Eustace har en fortid som alle andre. Nogen har dog en fortid som er mere tåget end andres, i den forstand de ikke kan fortælle meget om den da de simpelthen ikke ved om den. Denne gruppe af personer falder Eustace i.

Note: Jeg forestiller mig, at Eustace ikke kender til hans egentlige forældre, men han derimod er opvokset af hans faster, Esmerelda Blackwood, som dog ikke fornægter sit blod og tog dig til sig – men den moderlige følelse har hun aldrig haft, og ej heller efterstræbt. Da din alder var tilstrækkelig moden blev du hurtigt ekspederet videre til diverse kostskoler m.m., og nu slutteligt universitetet i Kingsley. Ret mig hvis ikke dette passer ind i din egen tilgang til Eustace…

Old family tree of Eustace Blackwoods family

Old family tree of Eustace Blackwoods family

I sin søgen efter at vide mere om sin familie, støder Eustace på et gammelt stamtræ i gamle kirkearkiver. Det viser sig, at Eustaces farmor var gift med en Sir William Lancaster, en rig og magtfuld familie i Kingsley. Det yngste skud på Lancaster-stammen er den 16-årige Therisia Lancaster som også studerer på St. Saviour’s University. Hvilken retning og hvad ved Eustace endnu ikke. Lancaster familien generelt er historien om en sund og indtægtrig forretning. Den styres i dag af søskende Henry, Eowin og Sophia Lancaster.

Den anden side af farmorens familie (ifølge stamtræet) startede med at være bosatte i Kingsley, men rejste for flere årtier siden til mere eksotiske egne. Dog har de underligt nok fortsat et hus/kontor i Lower Kingsley, Harbor District. Huset virker lukket udefra, og der er aldrig synlig aktivitet. Seneste personer med relation til Blackwood familien er Richard Blackwood og Fransisca B. Donnotello. Ingen af disse bor længere i Kingsley, men især førstnævnte (Richard) har en historie bag sig som en aggressiv og nådesløs forretningsmand med et tidligere stort handelsempire i Kingsley – noget som gik tabt for ca. 15 år siden. Malachia Blackwood (Eustaces’ far) var præst i Kingsley og ganske højt rangeret i de kirkelige hierarkier. Dog kædes han sammen med tilbedelsen af dæmonfyrsten Nocticula, og herefter stopper hans videre beretning.

Esoterisk viden

Eustace har adgang til en del scrolls via universitetet i Kingsley (som passer til hans level). Du må gerne vælge 2 scrolls/spells som du kan forberede til næste session (scribe scroll feat). Eustace kommer i denne forbindelse med Atlantes Crowley (samt da han søgte informationer om Intellect Devouers), en midaldrende magiker som viser forståelse for hans baggrund og varm interesse i hans person. Eustace ser Atlantes som stedfortræder for sin tidligere mentor, Marcel Belfort.

Atlantis Crowlay: A haunter of the dark...

Atlantis Crowley: A haunter of the dark…

At lære skibsfarten i Kingsley at kende

Eustace higer efter at vide alt om hvad der foregår i Kingsley, hvilket bl.a. indebærer skibsfarten m.m. i Kingsley. Og hvor bedre kan man lære om dette end i Harbor District? Så her traver Eustace ned en formiddag for at vende hjem med et lettere blåt øje og en sur kommentar om “du ska’ fandme ikke stå i vejen din dumme knægt (slask), forsvind med dig!”

Reklamer

One comment on “Eustace Blackwood: Off-gaming, kapitel 1

  1. Niels Bo Frank Christiansen
    29. april 2014

    Hej Rasmus! Det ser rigtigt spændende ud:) Jeg nærlæser det lige og så skriver jeg lidt tilbage. NB Date: Tue, 29 Apr 2014 10:00:49 +0000 To: nielzbo@hotmail.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 29. april 2014 by in Forgotten Realms (kampagne).
%d bloggers like this: