Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Darrow Fields

1500x750_6070_Fog_in_the_Dawn_2d_landscape_castle_ruins_picture_image_digital_art

Hvis man bevæger sig gennem de store porte i Fort Nashgate, eller tager en af de utallige smutveje ud af Kingsley mod sydøst, kommer man til det historiske og ildevarslende Darrow Fields.

Snart forsvinder lydene og lugtende fra byens indre og ens øje beskuer nu milevis af marker, træstubbe, stengærde, spredte bygninger og udbrændte ruiner. Kommer man tidligt om morgenen, er hele området indhyllet i en tæt tåge der kommer drivende ind fra de nærliggende moseområder.

Darrow Field´s historie er præget af vold og ulykke, og mange mener en forbandelse hænger over området.

Siden mands minde har Kingsley begravet sine døde på en af de enorme kirkegårde, eller i et af de underjordiske mausoleums, der mere eller mindre glemte befinder sig her. Derfor ynder nogle af de mere kyniske beboere i Darrow´s Field, at kalde området for Barrow´s Fields.

Disse rygter om forbandet jord synes at få opbakning i områdets historie, hvor epidemier, brænde, oprør og mystisk kultaktivitet, har været del af dets historie. Rygterne går at djævletilbedelse og blodofringer har foregået, ofte blandt adelsmænd og rige købmænd, der kom til Darrow´s Field for at feste og deltage i mystiske ceremonier.

f

Området er nu et fristed for sortbørshandel, bordelvirksomhed, hasardspil, og for dem der tænker anerledes, eller hvis normer ikke lige passer ind andre steder.

Men midt i alt dette er Darrow´s Field også hjemsted for små landbrugsfamilier der blot ønsker det simple liv og sætter pris på det frie liv uden for bymurene. Disse godtfolk er blandt byens mest hårdføre og de producerer mange af de produkter der kommer Kingsley til glæde i hverdagen.

Som årene er gået er små landsbyer skudt op i området, mange med forskellige workshops og mindre helligdomme. Især smedjekunsten og helligdomme til naturen dominerer. Darrow Field´s mest berømte landsby er ”Tuberne”, der ligger under jorden!

Darrow Fields er modsætningernes sted. Om dagen et travlt landbrugsområde, om natten totalt øde, bortset fra drikkestederne og spillehallerne, hvor folk morer sig, og prøver at glemme de farer natten er berygtet for at være fuld af.

Tuberne
Tuberne består af klynger af kældre, huler og gange, der efterhånden har udviklet sig til en mindre underjordisk by. Her bor folk tæt side om side, og stedet er et mekka for sortbørshandel og folk der ønsker at studere mystiske videnskaber slår sig ofte ned her. Her kan købes næsten alt, og oplysninger og viden er tilgængelig… for en pris…

Col Fen Kirkegården
Denne enorme Kirkegård strækker sig så langt øjet rækker, indtil skovene omkring Måne Moserne opsluger den. Her har nogle af de mest magtfulde adelsfamilier storslåede mausoleums, mens andre gravsteder er ved at falde hen i grus og støv. Mystiske syn og lyde klynger sig som en mørk tåge til disse glemte sorgernes steder.

f0f41d5e0eafb1bc79b65784104c982d

Hellfire Henge
En serie megalitter der er berygtet for mødested for fol der dyrker mere alternative videnskaber og trosretninger. Lige fra hemmelige handler, lystige Rende Vous, til mere dystre foretagender kan opleves her. Stedets oprindelse er badet i mørke og det uvisse… Sjældne urter og planter gror i området.

Nattens Hus
I det gamle VulcanGeist Manor hersker nattens dronning Madame du Barry, værtinde for livets glæder par excellence. Denne fantastiske natklub er STEDET, hvis man er libertiner, fritænker, pervers, umådelig rig eller bare nysgerrig. Nattens Hus er dog også berygtet for intriger og hemmelige møder. Faktisk er flere personer blevet slået ihjel her, eller bare forsvundet efter slagsmål eller ophedede politiske debatter.

VulcanGeist Manor er også berygtet for at være hjemsøgt, flere fulde ungersvende og soldater på orlov, taler om gespenster og fnisende pigestemmer i væggene og under gulvet…

Nattens Hus er også tilholdssted for en af de mest aggressive tyve guilds i Kingsley ”Ankh Blood”, der excellerer i sortbørshandel og anden organiseret kriminalitet.

trice 10

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 28. januar 2014 by in Kingsley: Urban Fantasy Setting.
%d bloggers like this: