Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Sword District

Skärmklipp1

Skrevet af Nikolaj Skarbye

Sword District er et af de højere beliggende byområder i Kingsley. Området er placeret vest for Bronze District og syd fra Craftmen’s Row. Området er især karakteristisk i form af solidt byggeri af store kraftige sten, og man oplever hurtig en fornemmelse af autoritet og ærefrygt for området som ikke bliver mindre af det stærke antal af vagter, der ikke kun patruljerer, men også har deres udspring fra dette område. En kæmpe bygning hvor Kingsley City Guards hovedkvarter er beliggende.

Sword District er aflangt og ligger på en skråning der ender i Optegnelsernes Hus, stedet hvor information kan få og adgang til Higher Kingsley kan købes eller erhverves. Dette er samlingsstedet for byens bedre borgere, der håber at kunne komme i betragtning til Higher Kingsley, det er her de kan sælge deres opgaver, de skal have løst. Når man kommer ud af Optegnelsernes Hus, kan man skimte over det meste af Lower Kingsley, med den enorme bymur i ryggen, får man opfattelsen af at man ikke bare står, men hæver sig over den generelle pøbel.

Vejen til Sværd distriktet sker kun gennem Craftmans Row. Området er altid vel belyst med gadelamper, lanterne og vogtere. Området er kraftigt bevogtet da byens vagter holder til med deres kompagni og foretaget både vagtskifte, ophold og har deres beværtning i området. Området er nok det eneste sted, hvor bl.a. rødskafterne ikke færdes. En af årsagerne til at Craftmans Row, ligger så tæt på dette område.

Skärmklipp2

Steder af særlig interesse
Følgende steder er af særlig interesse for dette lokale område.

Hjelmen og Kutten
En high-end kro, fest og overnatningsetablissement, beliggende på Klokkeskatsgaden. Det er et foretrukkent sted for Lower Kingsleys bedste borgere at lave aftaler med borgere fra den bedre bydel. Det er også en foretrukken være- og underholdningssted for rigere rejsende og købmænd pga. den unikke servering, spise og overnatningsmulighederne. Hele førstesalen er indrettet kun til længerevarende ophold. Kroen har sit navn efter Kong Frederiks kamphjelm og kutte, der siges at være givet til Kroindehaveren for århundreder siden, pga. et tabt væddemål. Både hjelmen og kutten siges at være gemt her endnu.

Klingen
Beliggenheden ved indgangen til området gør det til et naturligt sted for mange nytilkommende at søge hen. De besøgende består mest af vagter som har tid til terninger, spil og kvinder som de skal have brugt deres mønter på.

Optegnelsernes Hus
Beliggende på toppen af bakken forenden af den største vej. Det er en frygtindgydende bygning af store sten med den tårnhøje mur i ryggen. Den dobbelte egetræsdør er som oftest åben, dog flankeret af vagter, der altid forespørg om korrekt erinde, de er dog professionelle da de skal håndtere byens bedre borgere som oftest. Derinde er der et virvar af mennesker, der står i kø og venter på at få afklaring på deres forespørgsel. Dette er ikke stedet, hvor man lader mønt falde let fra hånd og bliver straffet, hvis man fornærmer de ansatte med bestikkelse (af mindre grad).

Kingsley City Guards
Hovedkvarter: Hovedkontoret for vagtkompagniet i hele Lower Kingsley.

Omduils Hus
Omduil blev smidt ud fra Higher Kingsley pga. af nogle forfejlede magiske eksperimenter, der slog 3 af hans slaver ihjel. Hans dør er aldrig åben og man opnår kun foretræde per anbefaling. Omduil er en mand med forbindelser, og for at få foretræde skal man kende nogen der kender nogen. Omduil er manden, der kan sælge, købe og skaffe ting, lovligt som ulovligt. Hans tilstedeværelse i Sword District er derfor højst mærkværdigt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 27. januar 2014 by in Kingsley: Urban Fantasy Setting.
%d bloggers like this: