Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

North and South Commons District

tumblr_m4yk19NmgF1qzyhb5o1_1280

Borgere. En by er identitetsløs uden sine borgere, og det er dem som udgør blodet i byen. De fylder gader og stræder med deres væsen, har deres daglige gang i de forskellige bydele og forsøger at holde trit med livet i metropolen. Om dagen er de synlige og imødekommende, men også travle optaget af deres gøremål. Om aftenen samles de med deres familier efter en lang dags strabadser i det som er deres hjem, deres bolig og tilflugtssted.

North and South Commons District er det område i Kingsley hvor de etablerede borgere bor som fx købmænd, håndværkere, lavadelige, lavtuddannede akademikere ect. De to områder er kendetegnet ved tætpakkede fleretagers bygninger som skråner skævt mod hinanden, skorstene som ryger konstant og smalle brostensbelagte stræder hvis ujævnheder er konstante. I baggårdene er fælles toiletter, vaskekoner har deres tøj hængende til tørre, en rotte krydser i ny og næ gården mens de legende børn ivrigt jager dem i kap med områdets vilde katte.

I enkelte hjørneejendomme findes små lokale værtshuse som huser sine faste stamgæster, og hvor der kan drikkes på klods. Samtaleemnerne er uigenkaldeligt de samme, og det er de små forandrede vinklinger på historierne som gør dem værd at fortælle igen og igen. Stemningen er nærværende og uforandret, sådan som den har været de sidste mange, mange år. For nye som besøger sådanne beværtninger skal man vinde gæsternes tillid, hvilket godt kan tage tid. Men er man først en del af kredsen, kan man høre mange interessante historier om folk i lokalområdet…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 25. januar 2014 by in Kingsley: Urban Fantasy Setting.
%d bloggers like this: