Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Greenfallen District (Temple Gardens)

ll

Girl in Tempel Gardens

Greenfallen District er en kæmpe park som nærmest opdeler Lower Kingsley i to områder – et på hver side. Det man normalt associerer med en park er bænke, store træer af forskellige sorter, blomster, planter, små anrettede søer og en masse glade mennesker som nyder parken som et åndehul, et nangijala hvor de forsvinder væk i sjælelig forstand og oplever en stilhed og ro som virvaret i den omkringliggende metropol på ingen måde kan tilbyde. Greenfallen District er anderledes. Meget anderledes.

Det første som slår en passerende gennem parken, er de mange visne og syge træer hvor al væske er udtrukket af. Det andet er, at der intet tegn på planteliv er, ligeledes den manglende tilstedeværelse af dyr (fugle, insekter ect.). For børn fremstår parken hjemsøgt, som en død skov man ikke kommer ud fra. Deres fantasi kan ej bebrejdes. Stisystemet er nærmest ikke tilgængeligt, mange steder er der så tilgroet at det er nemmere at bevæge sig igennem andet buskas for at nå videre. De nøgne træer kringler sig i hinanden som tretvunden snor der ikke er til at rive over. Solen trænger stort set ikke igennem trækronernes, hvilket efterlader dagslyset i en konstant underlig og uhyggelig tilstand af tusmørke. Parken er bogstavelig talt død om dagen, der intet tegn på vegetational vækst eller dyreliv. Om aftenen er det hele forundrende anderledes. De visne planter som om dagen fremstår visne og døde, blomstrer op på magisk vis og gengiver et fluorescerende skær som på alle måder er smukt og betagende. Ildfluer flyver heftigt rundt omkring i parken som bittesmå fakler, frøer sidder på store anemoner og kvidrer løs i de små vandhuller, forunderligt glitrende støv falder ned fra trækronerne som fint dryssende stjernestøv og duften er liflig og imødekommende.

cool

Fluorescent flowers in the night

Det siges, at årsagen til forskellen på parkens identitet fra dag og nat er, at Tempelhaverne som ligger i midten af parken og rejser sig i plateauer og iagttaget langt derfra ligner en pyramide, kræver så megen optagelse af parkens totale fotosyntese om dagen, at haverne lægger resten af parken hen i en vissen tilstand om dagen, for igen om aftenen at gengælde med en energi til hele parken som skaber de smukke omgivelser om aftenen.

More to follow… 

Reklamer

One comment on “Greenfallen District (Temple Gardens)

  1. Pingback: #6 Fortidens Krønike, del 1: 3.232 SØMIL | Kingsleys Hemmeligheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 22. januar 2014 by in Kingsley: Urban Fantasy Setting.
%d bloggers like this: