Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

West Gate District

Small area called "Meat City"

“Meat City” – small area in West Gate District

Der er to store veje som fører ind til Kingsley, og distriktet West Gate District indeholder en af dem. Det er ad denne vej alle de fattige og bønderne ved lov udelukkende at må anvende, og derfor er distriktet også særligt befolket af disse lavklasse borgere. Distriktet er særligt kendetegnet for Kingsleys største markeder og handelstorve, også i folkemunde kaldet ” de tre harzardiner” som udgør tre hovedveje i distriktet, hvor i mellem der snor sig et virvar af smalle lange gyder, hvor nemt man kan forsvinde sporløst.

Om dagen er der bogstaveligt proppet med mennesker. Markedspladserne bugner med afgrøder som bønder forsøger at sælge til overpris, krydderier afgiver skønne dufter, frisk frugt og grøntsager står stablet på lange rækker, gæs og høns løber forvildet omkring, grise, får, kvæg og andre gårddyr står tøjet og venter på en køber, værktøjsmagere fremviser stolt deres lavpraktiske værktøj og keramikere deres krukker og kopper, vævere og simple skræddere har fremstillet tæpper og tøj i ubestemt størrelse, skomagere reparerer træsko med nye såler, gårdmænd trykker hånd med hinanden, staldknægte jagter lystigt bondepigerne, tiggere som smiler med deres sorte rådne tænder og beskidte hænder. De tre harzardiner er beskidte og overfyldte markeder, hvor man kan købe mange praktiske genstande, og hvor særligt lavklasse borgerne har deres færden.

Der er begrænset med vagter som patruljerer området om dagen, da mange af købmændene selv håndterer tyveknægte med fælles prygl og tæsk, og er det en pige eller kvinde er sandsynligheden for de forgriber sig på hende mere end stor. Dette er risikoen og straffen for at stjæle, og Kingsley City Guards ser hellere gennem fingre med dette, end at de skal indblandes. Da West Gate District minder om et ingenmandsland for tyveknægte, findes der også et utal af mindre og større gadebander som kæmper en fanatisk og sammenbidt kamp om territorium – og at stille sig mellem disse er sjælden en sund idé.

Steder af særlig interesse
West Gate District er først og fremmest kendetegnet ved et uoverskueligt virvar af mennesker og boder. Det kræver stor gadekendskab at begå sig i distriktet, men noget er dog mere åbenlys end andet.

West Gate Handelslaug
Medlemmerne tæller mange af handelsmændene som til daglig har deres stande. Lauget sikrer primært en bedre standplads og bedre beskyttelse mod gadebander.

Hidden Valley Kings
Officielt den største gadebande i Kingsley som også sidder på størstedelen af West Gate District. Igennem stråmænd lejer de mange af standpladserne og lejer dem videre ud mod dyrere betaling og procenter af omsætningen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 21. januar 2014 by in Kingsley: Urban Fantasy Setting.
%d bloggers like this: