Strange Currencies

Endnu en blog om rollespil…

Spilrapport: Lovecraft Country #3

Bohemian Kingsport

Bohemian Kingsport

Vi runder nu tredje spilrapport, og et frisk kapitel i Lovecraft Country. Gruppen blev færdige med deres investigation i Annisquam og er nu tilbage i mere vante omgivelser i Arkham. Der var lidt løst efterspil og finjustering ift. overgangen til nuværende scenarie – Kingsport. Rollen som Keeper er blevet overdraget til Niels Bo, som nu vil tage os på turné i H. P. Lovecrafts Kingsport.

Referat skrevet af nuværende Keeper; Niels Bo.

Kingsport – “with its ancient vanes and steeples, ridgepoles and chimney-pots, wharves and small bridges, willow-trees and graveyards; endless labyrinths of steep, narrow, crooked streets, and dizzy church-crowned central peak that time durst not touch; ceaseless mazes of colonial houses piled and scattered at all angles and levels like a child’s disordered blocks; antiquity hovering on grey wings over winter-whitened gables and gambrel roofs; fanlights and small-paned windows one by one gleaming out in the cold dusk….”

– The Festival

En september eftermiddag bliver spillerne kontaktet af Wilson Wright. (NBs karakter) Han beder dem møde ham ved Arkhams South Church, da han vil tale med dem om noget vigtigt. Spillerne møder op ved kirken, hvor de finder Wilson på kirkegården i selskab med en bamse af en mand, en skulptør ved navn Ted Kovey. Ted er kommet op fra Kingsport med triste nyheder. En af Wilsons og Koveys fælles venner, en digter ved navn Charles Baxter, er forsvundet efter at have været sejlet ud fra havnen i Kingsport i en robåd. Ted Kovey frygter det værste…

Kovey beder nu spillerne om hjælp til at hjælpe med at finde Baxter, de kan bo gratis i Koveys studie, der netop ligger i Kingsports havnekvarter. Wilson er forhindret til at tage til Kingsport med så kort varsel, men de to andre accepterer, de finder Ted Kovey meget sympatisk, og har hørt om det vilde liv i Kingsports kunstnermiljø! Således går turen mod Kingsport i Koveys Truck.

Charles Baxter er en ung mand i 20’erne, der er kraftigt inspireret af de store romantikerer som Shelley og Coleridge (Rime of the Ancient Mariner), hans digte er mytologiske, og tager ofte udgangspunkt i græsk/romersk mytologi. Han beskrives som følsom og melankolsk.

Leaving - Charles Baxter

One last journey – Charles Baxter

Den korte tur til Kingsport tager kun en halv times tid, men landskabet og omgivelserne ændrer sig markant, som var spillerne kommet til en helt anden verden. En fin tåge dækker de mægtige klipper, der udgør Kingsports bagland, og Atlanterhavets mørkeblå nuancer skimtes overalt i horisonten. Himlen er dækket af underligt udseende skyer, der synes at dække for solens lys på en måde så byen ligger badet i et eventyragtigt gyldent skær.

Selve Kingsport er som en by fra en fjern drøm. Mange huse er bygget af excentriske bedsteborgere, der har medbragt arkitektoniske stilarter fra hele verdenen, flere huse stammer tilbage fra 1600-1700 tallet. I midten af byen er en kæmpe bakke, hvorpå der ligger en stor hospitals-lignende bygning. Spillerne ankommer til Ted Korveys studio, som er ret hyggeligt med skulpturer i gården og malerier på væggene.

Ted fortæller han har arrangeret en lille fest i aften til spillernes ære, hvor han har inviteret nogle interessante mennesker fra kunstnermiljøet i Kingsport.

Denne fest viser sig at blive mægtig interessant og morsom. Den første der ankommer er Kingsports Gertrude Stein, en frodig kvinde ved navn Elizabeth Brundage. Elisabeth er en evig optimistisk type der er en slags mor for alle kunstnerne i området. Hun kan oplyse om at Charles Baxter på det sidste har lidt af en depression, og at han sov dårligt om natten. Hun tror nu bare Baxter er sejlet ud til et sted for at filosofere og være alene, det har han åbenbart gjort før.

Så ankommer aftenens festlige indslag! Charmeuren William Andrews med to smukke men meget unge flappers, de to piger går straks i gang med at danse og spille musik. Andrews kender ikke Baxter særligt godt men kan fortælle han vis havde et alkoholproblem, og i øvrigt er en lidt kedelig type.

På det her tidspunkt er festen godt i gang, der mangler hverken vådt eller tørt, og flere er allerede ret berusede. Så er det Jim Redmond ankommer! Redmond er en gal kunstmaler, der mener alle andres kunst er noget juks. Han er ubehøvlet og de to piger prøver tydeligvis at undgå ham, men han virker nu ikke synderligt interesserede i dem. Han fortæller at Charles Baxter er en amatør der ikke forstår sit potentiale, og derfor sikkert er hoppet i havnen! Redmond er ikke nogen rar mand, men han er tydeligvis mental syg. Dog falder han lidt ned da samtalen falder på hans kunst. Han fortæller han er inspireret af de okkulte og sine egne drømme, og spillerne aftaler at se nogle af hans billeder den næste dag.

Spillerne får at vide, at to har meldt afbud til festen, en pige ved navn Cora og Derek Minot, Baxters roommate.

Festen fortsætter til langt ud på natten og folk er godt fulde, flere begynder at falde i søvn. En af spillerne (Rasmus) har en underlig drøm hvor han ser Baxter kommer sejlende ind mod Kingsport i månelyset, for så pludselig at blive hugget over i to dele! (Rasmus vågner)

Jeg mener vi sluttede spillet med, at spillerne gik ned mod havnen i den tidlige morgendis, hvor de får øje på en tom robåd, der driver langsomt ind mod molen…

Reklamer

One comment on “Spilrapport: Lovecraft Country #3

  1. Rasmus Alstrup
    26. september 2013

    Super spændende spilsession! Foruden de små introscener, formåede vi at bruge næsten hele aftenen på at spille en fest! Det er sjældent at opleve at man kan bruge så meget tid på en scene – og så uden overhovedet at kede sig, tværtimod!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 26. september 2013 by in Call of Cthulhu, Forside.
%d bloggers like this: